Bellikon Rehabilitation Clinic

Project overview

Bellikon Rehabilitation Clinic is to be modernised and expanded during normal operations. The new clinic building has five levels, of which the lower two are intended for parking and technical facilities. A glazed corridor between the existing buildings and the new one will ensure daylight and orientation, and keep immissions from the construction of the new building to a minimum for the existing buildings.

Our services

First place in general planner competition with Burckhardt+Partner AG. From concept to invitation to tender for excavation, special civil engineering and structural systems. Earthquake retrofitting, prestressed, strongly overhanging lobby ceiling, extensive underpinning.

Expertise involved

Geotechnical engineering, Structural engineering

Client

Burckhardt+Partner AG, on behalf of SUVA